Rólam

Kedves Látogató!

Üdvözöllek a Főzz Jobban oldalamon. Pap Zsuzsa vagyok, a honlap tulajdonosa és üzemeltetője. A honlappal a célom segíteni neked abban, hogy megtanulj

  • főzni az alapoktól a haladó szintig
  • változatos ételeket készíteni
  • otthoni főzéssel családod egészségét szolgálni
  • a főzésben örömödet lelni.

Bemutatkozás

A sütés-főzés akkor kezdett számomra öröm lenni, amikor rájöttem, hogy kreatív alkotó tevékenység, bár gyorsan eltűnő alkotásról van szó. Az étel eltűnik ugyan, de fotókon megörökíthető, mint más múlandó, de megörökítésre érdemes dolgok és események. Évek óta készítek étel-fotókat és fázisfelvételeket, hogy az ételkészítés módját és eredményét mások számára könnyebben tanulhatóvá tegyem.

2011-ben indítottam el a Háztartás Ma honlapot (www.haztartas-ma.hu), amelynek tekintélyes részét (más, háztartásban fontos kérdések tárgyalása mellett) ételkészítésről szóló cikkek alkotják. A sütés-főzésben (és más háztartási munkákban is) több évtizedes gyakorlattal rendelkezem és vegyészmérnöki ismereteimet is felhasználva mindig arra törekedtem, hogy az ételek könnyen elkészíthetők, és a leírások mások számára könnyen alkalmazhatók legyenek. (Ezen az oldalon több, mint 600 ételleírást, képes receptet találsz.).

 

 

 

 

 

 

 

Az ételek készítése közben rájöttem arra, hogy nagyon nem mindegy, hogy milyen a konyha felszerelése és arra is, hogy minőségi eszközökkel dolgozva

  • rövid távon időt
  • hosszú távon pénzt

lehet megtakarítani. Ezért ajánlok Neked is ilyen konyhai eszközöket a Főzz Könnyen Webáruházunkban (fozzkonnyen.hu), ahol több mint 600 terméket találsz- köztük környezetbarát ajánlatokat is – jó minőségben:

 

 

 

 

 

 

 

Már az első honlapom megjelenése idején elkezdtem főzéssel, háztartással kapcsolatos infó termékeket ( tanfolyamokat, e-könyveket készíteni), amelyekből néhányat ingyen is megkaphatsz. Mostanra ezek a termékek olyan mennyiséget értek el, hogy a Háztartás Ma oldalamon már áttekinthetetlenekké váltak. Ezért készült el a Főzz Jobban oldalam (fozzjobban.hu), ahol az infó-termékeimet találod. Ezek egy része már évekkel ezelőtt készült és többé-kevésbé tartalmi illetve alaki átdolgozást igényelnek. Ez meglehetősen időigényes munka, ezért folyamatosan fognak az oldalra felkerülni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérdésekkel bármikor fordulhatsz hozzám e-mailben, szükség esetén telefonon.

 

Pap Zsuzsa

  • a Háztartás Ma oldal,
  • a Főzz Könnyen Webáruház és
  • a Főzz Jobban e-Learning (online tanulás) oldal

tulajdonosa