Fizetési és szállítási feltételek

Mint minden webárházban, a fozzkonnyen.hu-n is a vásárlás egymástól távol lévő felek között (te és mi), az interneten keresztül történik. Ennek során az alábbi fizetési és szállítási feltételeket tudjuk neked nyújtani:

Házhoz szállítás díjszabása

A házhoz szállítási díj egységesen 1640 Ft megrendelésenként.
Az utánvét kezelésének díja egységesen 450 Ft megrendelésenként.

A törékeny termék szállítási felárát a  termék ára tartalmazza.

Előre utalás esetén bankszámlaszámunk: CIB Bank 10700419-24455301-51100005.

Fizetési lehetőségek, feltételek

Fizetni a következő módokon tudsz:

  • Személyes átvétel esetén készpénzben
  • Előre utalással. Megrendeléskor válaszd ezt az opciót, és a számla végösszegét utald át a számlán megadott számlaszámra. Fontos, hogy ha ezt a módot választod, csak akkor kezdjük el a megrendelésed feldolgozását, ha a pénz hiánytalanul beérkezett a bankszámlánkra.
  • Utánvéttel. Hagyományos csomagként kapod meg a megrendelt árukat. A számla végösszegét a postásnak tudod kifizetni, kizárólag készpénzben.
  • Bankkártyás fizetéssel a webáruház internetes oldaláról. Tájékoztatást a  Bankkártyás fizetés oldalon találsz.
  • A legmodernebb és leggyorsabb fizetési mód, a PayPal használata. Akár PayPal számláddal, akár bankkártyáddal a legmegbízhatóbb, nemzetközi PayPal rendszeren keresztül tudsz fietni. Az adataid biztonságban vannak, mi nem is látjuk őket ha ezt a fizetési módot választod (később fog működni).

Szállítási feltételek

Jelenleg nagyon kis raktárkészlettel dolgozunk. Ezért a megrendelésed után legtöbb esetben nem tudunk azonnal szállítani, azt először nekünk is át kell vennünk.

  • Normál esetben a megrendelésedet követő 4 napon belül az árut beszerezzük, becsomagoljuk és feladjuk neked, tehát általában legkésőbb 6 napon belül megkapod azt, vagy átveheted székhelyünkön (lásd a fizetési feltételeknél). Kedvelt termékeinket rendszeresen tartjuk raktáron, hamburgerprésre, pizzakőre általában 2-3 napot kell várni. De ha biztos akarsz lenni keress meg minket telefonon.
  • Ha a termék nagyon sürgős, kérlek, jelezd és mindent meg fogunk tenni – a lehetőségek határain belül – hogy időben megérkezzen.
  • Bizonyos termékek annyira speciálisak, hogy az országban sem elérhetők, kifejezetten a te megrendelésed esetén szerezzük őket be a gyártótól az importőrök közvetítésével. Így tudunk neked kiváló minőségű, a főzést valóban játékká tevő, és téged egy egész generáción át elkísérő konyhai eszközöket kínálni, köszönjük a megértésed. Ilyen esetben a beszerzés általában több hét, akár több hónap is lehet – az importőrök behozatalától függően.Ilyen esetekben mindenképpen telefonon megkeresünk, és egyeztetünk veled. Természetesen lehetőséged van a pontos szállítási idő ismeretében a megrendelést lemondanod, vagy helyettesítő terméket igényelni.
  • A kiszállítást a Magyar Posta Zrt. (posta) végzi.
  • Házhoz szállítás esetén a csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben az időszakban nem tartózkodsz otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetőséged) munkahelyi címet megadni. A posta kétszeri kézbesítést kísérel meg, a csomag a Magyar Posta Zrt. hatályos üzletszabályzata szerint az illetékes postahivatalban átvehető. Az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

A fentiek miatt fontos, hogy minden esetben működő telefonszámot adj meg, amelyen munkaidőben elérünk. Nem fogunk reklámcélból hívogatni, SMS-t küldeni, hacsak ezt külön nem kéred. A telefonszámodra azért van szükségünk, hogy a megrendelésedet gyorsabban és hatékonyabban tudjuk kiszolgálni.

A termékek átvétele

Kifejezetten kérünk arra, hogy a termékeket (különösen a törékenyeket) a csomagot átadó jelenlétében bontsd ki. Amennyiben a termék sérült, lehetőség szerint fényképezd le, és a postással, vagy az illetékes postahivatalban 3 munkanapon belül vetess fel erről jegyzőkönyvet. Ellenkező esetben a Posta a kárért semmiféle felelősséget nem vállal, és nekünk nem áll módunkban a károdat megtéríteni.

További információk

Részletes vásárlási feltételeink, Általános Szerződési Feltételeink a linkre kattintva olvasható.