Menütervező online tanfolyam

Vagy belépés a megvásárolt kurzusod eléréséhez.

Online menütervezés tanfolyam

Menütervező online tanfolyam: neked készült. Öt éve tervezek menüt magamnak és azoknak az olvasóimnak, akik magukévá tették azt a gondolatot, hogy a mai rohanó világban is szükség van az otthoni főzésre, a napi egyszeri közös étkezésre terített asztal mellett. Elég sok ismeretet és tapasztalatot gyűjtöttem össze ebben a témában. Eljött az ideje annak, hogy ezeket az ismereteket és gyakorlati tapasztalatokat rendszerezzem és egy  tanfolyam formájában hozzáférhetővé tegyem azok számára, akik a tapasztalataimat felhasználva, a saját étkezési szokásaikra átalakítva időt és pénzt tudjanak megtakarítani a mindennapos főzés gyakorlatában.

Az MT Menütervező online tanfolyam

A tanfolyam  tartalma és felépítése

Az online menütervező tanfolyam 4 modulból, és a modulokon belül logikailag összetartozó 9 leckéből épül fel.

Modulok és leckék

Modulok:

  • M1 Bevezetés: 1 lecke
  • M2 A menütervezéshez szükséges ismeretek és feltételek: 3 lecke
  • M3 A menütervezés gyakorlata: 4 lecke
  • M4 A menütervezés segédletei

A tanfolyam leckéi:

A tanfolyam leckéi a következők:

  • MT 2.01 Az élelmiszerek ismerete és készletezése
  • MT 2.02 Alapszinten berendezett konyha
  • MT 2.03 Alapszintű főzési ismeretek
  • MT 3.01 A menütervezés előkészítése
  • MT 3.02 A menü megtervezése
  • MT 3.03 Ünnep menük tervezése
  • MT 3.04 Menütervezés és kalóriák

Az MT Menütervező online tanfolyam leckéinek tartalma

Bevezetés

A menütervezés célja több irányú:

  • változatos étkezés megvalósítása
  • idő- és pénz megtakarítás
  • hozzájárulás a fenntartható fejlődéshez

A menütervezés feltételei

A menütervezés feltételez bizonyos ismereteket és körülményeket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy menüt tervezz. Ettől nem kell megijedned. Ezek nem különleges dolgok, hanem hozzá tartoznak a mindennapos főzés gyakorlatához. Nem baj, ha egy részük hiányzik nálad most, mert részben folyamatosan pótolhatók, részben a tanfolyam anyaga tartalmazza. Ezek a feltételek a következők:

  • Az élelmiszerek ismerete
  • Alapszinten berendezett és felszerelt konyha
  • Alapszintű főzési ismeretek

A menütervezés gyakorlata

Ebben az anyagrészben lépésről lépésre megismered a menütervezés egyes lépéseit. Megtanulsz egyszerű menütervet és ünnepi menütervet, valamint bevásárlólistát készíteni. A tervezéshez segédanyagok is tartoznak. A modul leckéi:

  • Előkészületek
  • A menü megtervezése, bevásárlólista
  • Ünnepi menük tervezése
  • Menük és kalóriák

 

A tanfolyamot itt tudod megvásárolni.

 

Tartalomjegyzék

Modulok