Online befőző tanfolyamok

Online befőző tanfolyamok

Az online befőző tanfolyamok otthon vagy más számítógépes környezetben elsajátítható elméletből és konyhai körülmények között végezhető gyakorlatokból állnak.

A tanfolyamok rendszert alkotnak és 3 szintet képviselnek:

  • kezdő szint
  • középhaladó szint
  • haladó szint.

Ennek megfelelően az oldalon elérhető tanfolyamok:

Előnyei:

  • megszokott otthoni körülmények (saját konyha, saját eszközök)
  • időmegtakarítás (nem kell közlekedni)
  • pénzmegtakarítás (a befőzött, fagyasztott, tartósított élelmiszerek elfogyaszthatók, szezonban eltéve az alapanyagok olcsóbbak)
  • flexibilitás – saját időbeosztással végezhető, időkorlát nélkül
  • egy egész évre kiterjedő.

Felépítés

A tanfolyamok modulokból, a modulok logikailag összetartozó leckékből állnak. A modulok egy része a befőzéssel kapcsolatos általános ismereteket, nagyobb része a befőzéshez használható recepteket és gyakorlati javaslatotokat tartalmaz. A gyakorlatok elvégzése az eredményesség feltétele.

Az egyes leckék rendszerint egy gyümölcs vagy zöldségfajta befőzési ismereteit tartalmazzák, de előfordul, hogy több alapanyagra épülnek (pl. lecsó, zöldségkrémek egy része).