Online befőző tanfolyamok
Online befőző tanfolyamok
Az online befőző tanfolyamok otthon vagy más számítógépes környezetben elsajátítható elméletből és konyhai körülmények között végezhető gyakorlatokból állnak.
A tanfolyamok rendszert alkotnak és 3 szintet képviselnek:
- kezdő szint
- középhaladó szint
- haladó szint.
Ennek megfelelően az oldalon elérhető tanfolyamok:
- BK Kezdő online befőző tanfolyam
- BKH Középhaladó online befőző tanfolyam
- BH Haladó online befőző és tartósító tanfolyam
Előnyei:
- megszokott otthoni körülmények (saját konyha, saját eszközök)
- időmegtakarítás (nem kell közlekedni)
- pénzmegtakarítás (a befőzött, fagyasztott, tartósított élelmiszerek elfogyaszthatók, szezonban eltéve az alapanyagok olcsóbbak)
- flexibilitás – saját időbeosztással végezhető, időkorlát nélkül
- egy egész évre kiterjedő.
Felépítés
A tanfolyamok modulokból, a modulok logikailag összetartozó leckékből állnak. A modulok egy része a befőzéssel kapcsolatos általános ismereteket, nagyobb része a befőzéshez használható recepteket és gyakorlati javaslatotokat tartalmaz. A gyakorlatok elvégzése az eredményesség feltétele.
Az egyes leckék rendszerint egy gyümölcs vagy zöldségfajta befőzési ismereteit tartalmazzák, de előfordul, hogy több alapanyagra épülnek (pl. lecsó, zöldségkrémek egy része).
Mind a(z) 3 találat megjelenítveSorted by latest